ΑΣΦΑΛΕΙΑ   ZΩΗΣ

Είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα ή μια πράξη αγάπης ;

Θα μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας.......

Αγαπητοί φίλοι ,

Όλη η ζωή μας , η καθημερινότητα μας , είναι προσανατολισμένη σε έναν σκοπό :

Να στηρίξουμε τα όνειρα των παιδιών μας και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε αυτά να πραγματοποιηθούν !!!!!

Μέσα σ αυτό το όμορφο κλίμα , που ως μητέρα βιώνω κι εγώ , αλλά και λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας και εμπειρίας, μου γεννιούνται ανησυχίες και προβληματισμοί που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν :

  • Τι θα συμβεί αν έρθει στη ζωή μας μια «κακή» στιγμή και διαταράξει τις ισορροπίες που έχουμε δημιουργήσει ;
  • Ποιος θα μπορέσει να « αντικαταστήσει » το περιβάλλον ασφαλείας για να μπορέσουν τα παιδιά μας να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να προχωρήσουν τη ζωή τους ; Για να παραμείνουν Δυνατά και Ασφαλή ;
  • Υπάρχει κάποιος που θα αναλάβει αυτή την οικονομική υποχρέωση καθώς και τα έξοδα διαβίωσης της οικογένειας ;
  • Είμαστε σίγουροι αν τα παιδιά μας , ακόμη κι αν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και έχουν ξεκινήσει τον εργασιακό τους βίο , θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα έξοδα που συνεπάγεται η αποδοχή των περιουσιακών στοιχείων (σπίτια, επιχειρήσεις κλπ ) που δημιουργήσαμε γι αυτά ; Δυστυχώς λόγω των δυσμενών συνθηκών της τελευταίας δεκαετίας η δυνατότητα αυτή είναι όλο και μικρότερη . Oι αποποιήσεις κληρονομιάς έχουν αυξηθεί κατά 345 % κατά την περίοδο 2013 - 2017 .

Αν λοιπόν στις παραπάνω ερωτήσεις απαντήσετε ναι ..... μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι ότι κι αν συμβεί , αν όμως απαντήσετε όχι , τότε ελάτε να συζητήσουμε πως ένα συμβόλαιο ασφάλειας ζωής μπορεί να λειτουργήσει σε μια τέτοια περίπτωση.

Πως μπορεί ο καθένας από εμάς να φτιάξει το δικό του συμβόλαιο ζωής σύμφωνα με τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες

για να μην προδώσει άθελά του τα όνειρα των παιδιών του για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση,

αλλά....

να μην προδώσουμε και τα δικά μας όνειρα και τους δικούς μας κόπους εάν δεν φροντίσουμε ότι φτιάξαμε να φτάσει στα χέρια των παιδιών μας .

Αγαπητοί φίλοι , ας αφιερώσουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας, ας κλείσουμε τα μάτια και ας σκεφτούμε όλα τα παραπάνω ....

Είναι απίθανα σενάρια ή ρεαλιστικά ενδεχόμενα που μπορούν στον καθένα ;

Στα πλαίσια της επαγγελματικής μου αποστολής , οφείλω να σας ενημερώσω , προσφέροντας ταυτόχρονα και τις λύσεις (αρκεί να θέλετε να διαθέσετε 0,50 € ή 1€/ημέρα ).

Εσείς θα αποφασίσετε για το αν , το πώς και το πότε .....

Να θυμάστε ότι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο ....

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

 Bίκυ  Σαρρή     

             Αρ. Μητρώου ΕΕΑ 3534
- Πάντα  κοντά  σας -
Υλοποιήθηκε από τη Webnode